CROSSFIT MTST

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Bij CrossFit train je in een groep. Dat is niet alleen gezellig maar ook de stok achter de deur die je soms nodig hebt. Je trekt je aan elkaar op en gaat sneller vooruit. Onze CrossFit groepen bestaan uit maximaal 10 personen omdat we kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Zeker omdat het om High Intensity lessen gaat is goede begeleiding van groot belang.

KLAAR VOOR IEDERE FYSIEKE UITDAGING

CrossFit combineert fitness met gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. De functionele bewegingen voer je uit onder hoge intensiteit. Wat een hoge intensiteit is, is voor iedereen anders. Bij CrossFit doet iedereen de workouts op zijn of haar eigen niveau. In kleine groepen en onder goede begeleiding werkt iedereen aan hetzelfde doel: fitter en gezonder worden.

WAT IS CROSSFIT?

Crossfit gaat verder dan alleen vet verbranden en spieren opbouwen. Tijdens een CrossFit training worden functionele bewegingen uitgevoerd die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven zoals duwen, (op)trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Voor de bewegingen gebruiken we o.a. barbells, dumbells, kettlebells, touwen, een pull-up rek. Tijdens de training worden de bewegingen op een hoge intensiteit en een gevarieerde manier uitgevoerd.

CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource

WAAROM CROSSFIT?

Ben jij de sportschool zat? Toe aan wat uitdaging en vernieuwing? Dan is CrossFit iets voor jou. Met CrossFit beoefen je verschillende soorten sporten en oefeningen. Je traint spieren die je anders nooit zou trainen. Geen enkele training is hetzelfde, CrossFit verveelt nooit. Je traint op je eigen niveau en bouwt zowel kracht als conditie op. De trainingen zijn keer op keer een uitdaging!

CrossFit Abonnementen

Inclusief gratis koffie en thee, maandelijks opzegbaar, douches en maximaal 10 personen in de les

ACTIE: Koop een 6 maanden abonnement en krijg 1 maand GRATIS