let’s get personal

Personal training Alkmaar

Personal training

Wil jij fitter en gezonder worden?

Als personal trainer, coach én vertrouwenspersoon helpen we je te motiveren om op de juiste manier gewicht te verliezen, kracht op te bouwen en daardoor mobiliteit en lenigheid te verbeteren. Er wordt een uniek trainings- en voedingsschema voor je opgesteld, om de gestelde doelen samen te gaan behalen. Meetpunten en bewegings- en voedingsanalyse worden ingebouwd en aangepast om de resultaten vast te leggen en blijvend te controleren.

“Het is onze passie om mensen op een prettige en professionele manier te helpen hun doelen te halen”

- Dirk Horsman

Motiveren

Fit worden & blijven

Wil jij ook meer energie, positiever zijn en werken aan jezelf (-vertrouwen) ? Bij MatrixX Studio’s werken gecertificeerde personal trainers met vakinhoudelijke kennis. Wij weten wat we doen! Wij hebben alles in huis om jou te begeleiden op een prettige manier naar jouw persoonlijke doelen en dit vast te houden.

F.A.Q.

Leer meer over Personal training

Een personal trainer is er speciaal voor jou! Om samen te werken aan de gestelde doelen die passen bij een nieuwe levensstijl. Niet alleen (top)sporters maken gebruik van een personal trainer. Een personal trainer is er voor iedereen. Ook als je geen sportfanaat bent, maar wel een gezonde en fitte levensstijl wilt.

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?