PERSONAL TRAINING

Wil je gezond en fit door het leven gaan? Wil je vol passie aan jezelf (-vertrouwen) werken? Zin in positieve energie? Bij MatrixX Studio’s werken gecertificeerde personal trainers met veel vakinhoudelijke kennis. Alle kwaliteiten zijn aanwezig om jou uitdagend en effectief te begeleiden.

FIT WORDEN EN BLIJVEN

Als personal trainer, coach én vertrouwenspersoon helpen we je te motiveren om op de juiste manier gewicht te verliezen, kracht op te bouwen en daardoor mobiliteit en lenigheid te verbeteren. Er wordt een uniek trainings- en voedingsschema voor je opgesteld, om de gestelde doelen samen te gaan behalen. Meetpunten en bewegings- en voedingsanalyse worden ingebouwd en aangepast om de resultaten vast te leggen en blijvend te controleren.

LATEN WE VAN START GAAN

Voor wie is een personal trainer? Een personal trainer is er speciaal voor jou! Om samen te werken aan de gestelde doelen die passen bij een nieuwe levensstijl. Niet alleen (top)sporters maken gebruik van een personal trainer. Een personal trainer is er voor iedereen. Ook als je geen sportfanaat bent, maar wel een gezonde en fitte levensstijl wilt.

VRIJ TRAINEN

Vanaf  1 sessie in de week is het mogelijk om voor een laag maandtarief nog 1 a 2 keer in de week vrij te trainen in de studio’s met jouw op maat gemaakte schema.

LIEVER SAMEN TRAINEN?

Wil je liever samen met iemand trainen? Ook dat is mogelijk! Je kunt bij MatrixX Studio’s ook een duo of triple training volgen.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Ben jij er klaar voor om te sporten met een personal trainer?
Meld je hier aan voor een proefles!

Neem contact op

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES