let’s get personal

Personal training Alkmaar

Personal training

Wil jij fitter en gezonder worden?

Als personal trainer, coach én vertrouwenspersoon helpen we je te motiveren om op de juiste manier gewicht te verliezen, kracht op te bouwen en daardoor mobiliteit en lenigheid te verbeteren. Er wordt een uniek trainings- en voedingsschema voor je opgesteld, om de gestelde doelen samen te gaan behalen. Meetpunten en bewegings- en voedingsanalyse worden ingebouwd en aangepast om de resultaten vast te leggen en blijvend te controleren.

“Het is onze passie om mensen op een prettige en professionele manier te helpen hun doelen te halen”

- Dirk Horsman

Motiveren

Fit worden & blijven

Wil jij ook meer energie, positiever zijn en werken aan jezelf (-vertrouwen) ? Bij MatrixX Studio’s werken gecertificeerde personal trainers met vakinhoudelijke kennis. Wij weten wat we doen! Wij hebben alles in huis om jou te begeleiden op een prettige manier naar jouw persoonlijke doelen en dit vast te houden.

F.A.Q.

Leer meer over Personal training

Vrije Training?
Vanaf  1 sessie in de week is het mogelijk om voor een laag maandtarief nog 1 a 2 keer in de week vrij te trainen in de studio’s met jouw op maat gemaakte schema.
Samen trainen?
Wil je liever samen met iemand trainen? Ook dat is mogelijk! Je kunt bij MatrixX Studio’s ook een duo of triple training volgen.
1 op 1 training van de basis tot topsport (verschillende doelen kunnen bereiken). Bewustwording van je lijf/bewegen. Van kracht/ conditie/ voeding er kan gericht gekeken worden naar je doel in sport/dagelijks leven. Ontspanning/ Fitter worden zowel Mentaal en fysiek. Houding, klachten..
Meerdere trainers zorgt voor flexibele mogelijkheden van trainings tijden en afwisseling. Ochtend/ middag en avond.
SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?