ONS TEAM

DIRK HORSMAN

Mijn naam is Dirk Horsman, Personal Trainer met een zeer grote passie voor sport. Met mijn drive weet ik mensen te inspireren, te motiveren, te laten bewegen en daardoor samen te presteren…

LISETTE DUIJN

Mijn naam is Lisette Duijn. Enthousiast, motiverend, integer, veelzijdig en professioneel zijn kernwoorden die mij het best omschrijven. Als gediplomeerd en gepassioneerd personal trainer is het mijn doel om mijn cliënten van elke leeftijdscategorie op een juiste en adequate manier kennis te laten maken met sport, beweging en voeding. Iedere nieuwe cliënt is voor mij een uitdaging!

Naast de adviserende rol in jouw trainings- en/of voedingsplan zal bij mij de persoonlijke begeleiding en aanpak de doorslaggevende factor zijn in het behalen van de gewenste resultaten. Spreekt deze aanpak je aan? Dan kun je te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

MARTIJN WIERENGA

Mijn naam is Martijn. Leergierig, sociaal en gedreven om mijn doelen te behalen. Met de kennis die ik heb vergaard tijdens mijn opleidingen tot personal trainer werk ik met passie, plezier en veel enthousiasme aan andermans doelen.

LOTTE HEEMSTRA

Mijn naam is Lotte. Vanaf jongs af aan ligt mijn interesse bij sport, voeding en gezondheid. Naast CrossFit Coach ben ik ook Sportmasseur. Het persoonsgericht lesgeven in groepsverband vind ik erg leuk om te doen. Het motiveert mij om iedereen iets persoonlijks mee te geven tijdens de les. Naast het lesgeven houd ik ook zeker van een beetje gezelligheid. Ik hoop jullie snel te zien in de les of met de massage.

ROSHNI MAHABIER

PUUR voor Lichaam en Geest: in 2017 ben ik gestart met mijn bedrijf PUUR waarin we verschillende yoga- en pilateslessen geven, privélessen op maat en reikibehandelingen aanbieden. Met veel enthousiasme help ik mensen hun doel(en) te bereiken. Ik haal veel rust uit het zien hoe mensen in mijn lessen groeien en tot ontspanning komen.

Ik bied een moment van bewegen, ontspanning en opladen, zodat jij weer optimaal in je kracht staat. Concreetheid, duidelijkheid en bewegen binnen jouw fysieke mogelijkheden vind ik belangrijk. Ben je op zoek naar ontspanning of verantwoord (actief) bewegen? In kleine groepen met een informele sfeer? Voel je dan welkom in onze warme yoga- pilatesstudio.

PROFESS FYSIO

Robbin en Ivar zijn ervaren fysiotherapeuten met diverse specialisaties. Zij zijn gedreven om de klacht(en) vanuit een geheel te onderzoeken en behandelen. Daarbij staat een duidelijke uitleg centraal zodat de klant actief mee kan werken aan zijn/haar herstel. Eerlijkheid, zorgvuldigheid, duidelijkheid en aandacht zijn de speerpunten van dit team.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Ben jij er klaar voor om te sporten met een personal trainer in een klein gezelschap? Meld je hier aan voor een proefles!

DIRECT INSCHRIJVEN

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES