Together as a team

Sporten voor werknemers

De beste belnoning voor hard werken is

SPORT EN ONTSPANNING

Wij willen sport toegankelijk maken voor alle bedrijven in onze omgeving. Zodat werkgevers de kans hebben hun bedrijf, door middel van fitte, energieke en tevreden werknemers verder te laten groeien.

Goed voor werkgever…

Actieve en gemotiveerde werknemers zorgen voor een gezonde toekomst van je bedrijf. En als je gezond gedrag stimuleert, vergroot je ook de productiviteit.

… en werknemer

Ieder mens wil gezond leven! Daarnaast verwachten werknemers tegenwoordig ook goede arbeidsvoorwaarden, waarbij welzijn een belangrijke rol speelt.

“Het is onze passie om mensen op de juiste manier naar hun doel te begeleiden”

- Dirk Horsman

Motiveren

Samen uitdagingen aangaan en grenzen verleggen

De werkdruk wordt steeds groter, we hebben meer stress en brengen het grootste gedeelte van onze dag zittend door. Allemaal zaken die fysiek en psychisch het nodige van ons lichaam vragen.

We weten allemaal dat sporten veel fysieke voordelen met zich meebrengt. Maar wist je dat lichaamsbeweging er ook voor zorgt dat het lichaam efficiënter omgaat met het verwerken van stress? Door te sporten krijg je meer zelfvertrouwen en een positievere stemming.

Sporten met collega’s zorgt daarnaast ook voor een zeer positief effect op het team. Je leert elkaar op een andere manier en in een andere omgeving kennen.

Prijzen & informatie

Sporten voor werknemers

Jouw partner om persoonlijke én bedrijfsmatige doelen te behalen. Wij nodigen je graag uit om bij ons langs te komen! Laat ons weten wanneer het past, dan maken wij graag tijd vrij om de voordelen van Matrixx Zakelijk uit te leggen.

Tot snel!

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?