Sport en ontspanning

Massage Alkmaar

Massage

Zorg goed voor je spieren

Na inspanning is het tijd voor ontspanning. Kom langs voor een sport-, ontspannings-, hydro-, hotstone of cuppingmassage. Een massage is niet alleen voor sporters, maar voor iedereen die wel wat ontspanning en verlichting kan gebruiken. Door te masseren optimaliseren we de doorbloeding van je spieren. Hierdoor is je lichaam sneller in staat om afvalstoffen uit de spieren af te voeren. Dat is niet alleen fijn voor je spieren, maar ook voor jezelf. Je voelt je fitter en meer ontspannen. Onze masseurs zijn tevens personal trainers en kunnen je goed adviseren op het gebied van spieren, sport en training.

“Ontspanning is net zo belangrijk als sporten dus zorg dat je goed herstelt en je rust pakt”

- Lisette duijn

Ontspannen

Sportmassage

Sportmassage is gericht op het onderhouden van de conditie van je spieren, die stevig onderhanden worden genomen door middel van strijkingen en knedingen. Het verhoogt de doorbloeding en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Dit zorgt voor een betere voorbereiding of een sneller herstel waardoor je minder last hebt van krampen en verzuring in spieren. Ook geschikt voor niet sporters.

Ontspannen

Ontspanningsmassage

Ben je vermoeid, heb je last van pijnlijke of verkrampte spieren en wil je dat de spanning van de spieren af- en je energie toeneemt dan is een ontspanningmassage erg geschikt voor jou. Ontspanningsmassage is een heerlijke massage om spieren te stimuleren en de doorbloeding te activeren. Het helpt tegen stress, bevordert ontspanning van lichaam en geest en geeft energie.

Bindweefsel

Cupping

De cuppingmassage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. Ook spierkrampen kunnen met behulp van deze massagetechniek naar het huidoppervlak worden getrokken. De massage wordt uitgevoerd met speciale cupjes. Deze cupjes worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen klachten raken de spieren en de huid beter doorbloed. Hierdoor is het voor het lichaam mogelijk zich sneller en gemakkelijker te ontdoen van afvalstoffen. Hoewel de massage voor velen pijnlijk lijkt, kan de cuppingmassage toch worden ingedeeld in de massages die voornamelijk zijn bedoeld om te ontspannen.

Ontspannen

Hotstone

Een hotstone massage is een massage met warme stenen. De massage bestaat voornamelijk uit lange, rustige en cirkelvormige bewegingen. De warmte en bewegingen met de stenen dringen diep door in de spieren waardoor blokkades in het spierweefsel makkelijker opgelost kunnen worden. Het helpt afvalstoffen af te voeren en zorgt voor verlichting van de spieren. Een hotstone massage heeft een diepe helende en ontspannende werking.

Ontspanning

Zwangerschapsmassage

Bij Zwangerschapsmassage lig je op je rug op een kussen gevuld met warm water van ongeveer 38 graden. Door de combinatie van warmte en massage krijg je een diepe ontspanning, goede doorbloeding van de spieren en zullen de afvalstoffen worden afgevoerd. Bij de zwangerschapsmassage wordt gebruik gemaakt van veel massage-olie, die door de warmte van het waterkussen nog sneller in het lichaam wordt opgenomen. Door een samenspel van de massage, de olie en het warme waterkussen is deze massage echt een weldaad voor het lichaam. Deze massage is ideaal voor zwangere vrouwen of personen die niet graag op hun buik liggen.

Prijzen & informatie

Massage

Eenmalig

Massage

Bekijk hier welke mogelijkheden er zijn.

€35
€45
€60
€70
€70
€70
€90
€90
€75
€85
€75
€85
€85
€90
Rittenkaart​

60 minuten

5 rittenkaart voor sport of ontspanningsmassage van 60 minuten.

€275

Rittenkaart​

90 minuten

5 rittenkaart voor sport of ontspanningsmassage van 90 minuten.

€350

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?