Blog

Personal training Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een personal trainer in Heerhugowaard? Bij MatrixX Studio’s zit je goed! Samen met jou werken we aan jouw persoonlijke doelen. Of je nu een beginnende of een eervaren sporter bent, iedereen is welkom bij MatrixX Studio’s in Alkmaar!

Wat is personal training?

Jouw persoonlijke trainer is meer dan alleen een trainer. Het is ook je coach en vertrouwenspersoon. Hij of zij motiveert je bij het behalen van jouw sportdoelen. Of het nu gaat over gewicht verliezen of het opbouwen van kracht. Wij helpen je aan de hand van een persoonlijk trainings- en voedingsschema. Meetpunten en bewegings- en voedingsanalyse worden ingebouwd en aangepast om de resultaten vast te leggen en blijvend te controleren.

Waarom een personal trainer?

Een personal trainer helpt je om jouw persoonlijke sportdoelen te behalen en is een stok achter de deur. Wist je dat 90% van de mensen met een personal trainer hun sportdoelen haalt? Een goede investering dus!

Kosten personal training Heerhugowaard

Een proefles en intake zijn bij ons altijd gratis. Kom daarom gerust een keer langs om te kijken of een personal trainer iets voor jou is. De kosten voor een personal trainer zijn afhankelijk van het doel. Aan de hand van jouw doel stellen we een plan van aanpak op.

Wil je tegen een voordelig tarief trainen met een personal trainer? Maak dan gebruik van onze small group trainingen. Je traint in een groep van maximaal 6 personen. De kosten zijn dan verdeeld, maar je blijft de voordelen van een personal trainer houden.

Personal trainer Heerhugowaard

Personal training bij MatrixX Studio’s Alkmaar

Wil je gezond en fit door het leven gaan? Wil je vol passie aan jezelf werken? Heb jij een boost aan positieve energie nodig? Bij MatrixX Studio’s werken gecertificeerde personal trainers graag met jou samen. Meld je direct aan voor een proefles!

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?