Blog

Personal training Alkmaar

Ben je op zoek naar personal training in Alkmaar? MatrixX Studio’s heeft meerdere personal trainers in het team die staan te springen om met jou aan je doelen te werken. Je hoeft geen gevorderde sporter te zijn voor personal training. Iedereen die een gezonde en fitte levensstijl wilt is welkom bij MatrixX Studio’s in Alkmaar!

WAT IS PERSONAL TRAINING?

Personal training is één op één training met iemand die veel kennis heeft over sport, bewegen en het lichaam. Een personal trainer is meer dan iemand die alleen een trainingssessie met je doet. Hij of zij is een coach, een vertrouwenspersoon en iemand die je begeleid aangemoedigd.

We zijn er om je motiveren om op de juiste manier gewicht te verliezen, kracht op te bouwen en daardoor mobiliteit en lenigheid te verbeteren. In overleg met jou stellen we reële doelen op die aansluiten op een nieuwe levensstijl.

TRAININGS- EN VOEDINGSSCHEMA

Ieder lichaam is anders en dat vereist ook een andere aanpak. Er wordt een uniek trainings- en voedingsschema voor jou opgesteld, die aansluit bij jouw doelen en op jouw lichaam. We lassen diverse meetpunten in om de resultaten en voortgang te zien, die jou vervolgens weer motiveren.

MOGELIJKHEDEN PERSONAL TRAINING IN ALKMAAR

Personal training is meestal één op één training. MatrixX Studio’s maakt het ook mogelijk om samen aan personal training te doen in de vorm van Duo training en Triple training. Vanaf 1 sessie in de week is het mogelijk om voor een laag maandtarief nog 1 à 2 keer in de week vrij te trainen in de studio met jouw op maat gemaakte schema.

PRIJZEN PERSONAL TRAINING IN ALKMAAR

Personal training is maatwerk daarom is het lastig om prijzen te noemen. Omdat de trainingen één-op-één zijn ligt de prijs hoger dan een gemiddeld sport(school)abonnement. Een proefles en intake is altijd gratis.

Wil jij tegen een voordelig tarief trainen met een personal trainer? We hebben ook small group trainingen. Je traint dan met een kleine groep van maximaal zes personen. Zo heb je de voordelen van een personal trainer, en zijn de kosten lager omdat je samen in een kleine groep traint.

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?