Blog

CrossFit in Alkmaar

Ben je op zoek naar een geschikte locatie in Alkmaar om CrossFit te beoefenen? Kom dan naar MatrixX Studio’s in Alkmaar. Met een van onze gecertificeerde trainers ben je in een groep van maximaal tien personen aan het trainen. Door deze kleine groepen houden wij de kwaliteit van onze trainingen hoog en hebben we persoonlijke aandacht voor de sporters. Met de High Intensity trainingen van CrossFit wordt je elke keer op de proef gesteld en haal je zo het beste in jezelf naar boven. Of je nu voor-, tussen- of na werktijd wilt trainen, bij MatrixX Studio’s wordt er op elk moment van de dag een CrossFit training gegeven.

 

Wat is CrossFit?

CrossFit is dé manier om je conditie en kracht te verhogen. Het valt onder fitnesstraining maar is veel intensiever, het gaat verder dan alleen vet verbranden en spiermassa opbouwen. Tijdens een CrossFit training doe je bewegingen die lijken op handelingen in het dagelijks leven. Deze bewegingen worden op een intensievere geoefend zodat ze effectiever zijn. Dit zijn bewegingen zoals duwen, (op)trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Om deze bewegingen optimaal uit te voeren gebruiken we attributen zoals barbells, dumbells, kettlebells, touwen, een pull-up rek. Je traint op je eigen niveau en bouwt zowel kracht als conditie op.

Naast de adviserende rol in jouw trainings- en/of voedingsplan zal bij mij de persoonlijke begeleiding en aanpak de doorslaggevende factor zijn in het behalen van de gewenste resultaten. Spreekt deze aanpak je aan? Dan kun je te allen tijde vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Waarom CrossFit?

Ben jij iemand die meer uitdaging wilt dan een standaard sportschema volgen? Zoek je elke keer vernieuwing in de sportschool? Dan is CrossFit wat jij nodig hebt. Wat CrossFit voor veel mensen spannend maakt is de afwisseling. Tijdens een training doe je verschillende soorten sporten en oefeningen. Je traint in één sessie meerdere spiergroepen die je anders niet zou trainen. Je voelt druk van spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. MatrixX Studio’s zorgt ervoor dat geen enkele CrossFit training hetzelfde is. De trainingen zijn keer op keer een uitdaging!

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?