Blog

CrossTraining Heerhugowaard

Wil jij het nieuwe jaar graag fitter en gezonder beginnen en woon je in Heerhugowaard of omgeving? Dan is CrossTraining bij MatrixX studio’s misschien iets voor jou! In kleine groepen combineren we fitness met gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. De bewegingen worden onder hoge intensiteit uitgevoerd. Bij MatrixX Studio’s nabij Heerhugowaard doet iedereen de workouts op zijn eigen niveau en onder goede begeleiding zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Wat is crossTraining?

CrossTraining valt onder fitness, maar het is een stuk intensiever. Tijdens een CrossTraining worden functionele bewegingen uitgevoerd die lijken op bewegingen uit het dagelijkse leven zoals duwen, (op)trekken, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen. Bij de bewegingen gebruiken we o.a. barbells, dumbells, kettlebells, touwen en een pull-up rek. De bewegingen worden op een hoge intensiteit uitgevoerd zodat je zowel kracht als conditie opbouwt. CrossTraining gaat dus een stuk verder dan alleen vet verbranden en spiermassa opbouwen.

Persoonlijke begeleiding

De CrossFit groepen van MatrixX Studio’s bestaan uit maximaal 10 personen. Wij vinden niet alleen de kwaliteit van onze trainingen erg belangrijk, ook de persoonlijke begeleiding is onze prioriteit. Wij zorgen ervoor dat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt tijdens de CrossFit trainingen. Wij willen dat je het beste uit jezelf naar boven haalt tijdens het uitvoeren van de High Intensity oefeningen. Daarom doet iedereen de workouts op zijn of haar eigen niveau. Wat een hoge intensiteit is, is namelijk voor iedereen anders.

Waarom CrossTraining?

Met CrossTraining beoefen je veel verschillende soorten sporten en oefeningen. Je traint spieren die je anders nooit zou trainen. Daarom zijn deze trainingen perfect als je meer uitdaging en vernieuwing zoekt in de sportschool. Een standaard sportschema kan gaan vervelen. Omdat geen enkele training hetzelfde is, verveelt CrossTraining nooit. De trainingen zijn keer op keer een uitdaging! Ook kunnen groepstrainingen zoals onze CrossTraining de stok achter de deur zijn die je soms nodig hebt. Naast gezelligheid krijg je ook veel motivatie van de lessen. Je trekt je aan elkaar op en gaat steeds sneller vooruit.

CrossTraining nabij Heerhugowaard door MatrixX Studio’s

Woon jij in Heerhugowaard en wil je graag kracht en conditie opbouwen? Dan zijn de CrossTrainingen van MatrixX Studio’s iets voor jou! Of je nu voor of na werktijd wilt trainen, bij MatrixX Studio’s wordt er op elk moment van de dag een CrossTraining gegeven. Meld je nu aan voor een proefles om alvast kennis te maken met onze personal trainers en trainingsruimte. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

SHAPE YOURSELF

Bereik jouw persoonlijke doel

Plan een gratis proefles in

Jouw gegevens
Wat is je sportieve ervaring?
Wat is je algemene doel?
Waar heb je interesse in?