YOGA

We bieden verschillende pilates- en yogalessen aan. Iedereen is welkom en je doet mee op je eigen niveau. Elke les die je volgt is uniek, er is aandacht voor meditatie, ademhaling, houdingen, meridianen en de energetische betekenissen van pijnen. PUUR onderscheidt zich door de groepen klein te houden, hierdoor is er voldoende persoonlijke aandacht. We bieden je een moment van ontspanning, een moment om op te laden, zodat je weer optimaal in je kracht staat.

DYNAMISCHE LESSEN

We bieden onder andere Hatha Yoga, Vinyasa Yoga en Vinyasa Flow. De Pilates is een krachtopbouwende les. Je kunt ook gaan voor een diepe strekking van het bindweefsel in de Yin Yoga of volledige ontspanning in de Yoga Nidra en Restorative Yoga. Misschien past een combinatie beter, dan zijn de Yin Yang Yoga en Pila-Yoga geschikt.

Je kunt je bij ons ook terecht voor reikibehandelingen. Een één op één moment van ontspanning en herstel. Hecht je veel waarde aan individuele begeleiding en een exclusieve belevenis? Geen probleem, het is ook mogelijk om een privéles op maat te krijgen.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Ben je op zoek naar ontspanning of verantwoord (actief) bewegen? In kleine groepen met een informele sfeer? Voel je dan welkom in onze warme yoga- pilatesstudio.

Meer informatie

MELD JE AAN VOOR EEN PROEFLES