BEDRIJFSTRAINING

Een bedrijfstraining is een toegevoegde waarde voor zowel de werkgever als werknemer.

Wist je namelijk dat werknemers die sporten, beter presteren en functioneren op de werkvloer? Ze zijn minder vaak ziek en beter gemotiveerd. Toch beweegt 35% van de werknemers onvoldoende en 4% doet helemaal niets aan sport. Tijd om daar verandering in te brengen!

MINDER ZIEKTEVERZUIM

Door te starten met bedrijfstrainingen investeer je in de vitaliteit van je medewerkers en verminder je het ziekteverzuim. Onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers die sporten gemiddeld 15 dagen per jaar ziek zijn, niet sporters gemiddeld 29 dagen.

SAMEN UITDAGINGEN AANGAAN EN GRENZEN VERLEGGEN

De werkdruk wordt steeds groter, we hebben meer stress en brengen het grootste gedeelte van onze dag zittend door. Allemaal zaken die fysiek en psychisch het nodige van ons lichaam vragen.

We weten allemaal dat sporten veel fysieke voordelen met zich meebrengt. Maar wist je dat lichaamsbeweging er ook voor zorgt dat het lichaam efficiënter omgaat met het verwerken van stress? Door te sporten krijg je meer zelfvertrouwen en een positievere stemming.

Sporten met collega’s zorgt daarnaast ook voor een zeer positief effect op het team. Je leert elkaar op een andere manier en in een andere omgeving kennen.

DE MOGELIJKHEDEN

Samen sporten is leuk en zorgt voor een positieve werksfeer. Maak er een terugkomend item van!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

EEN UURTJE KNALLEN

Gezellig een sportief uurtje knallen met collega’s en daarna weer productief en vol nieuwe energie aan het werk.

  • Duur: 60 minuten

  • Tijden: Tussen 11.00 uur en 17.00 uur

  • Aantal personen: Maximaal 6 t/m 10 personen

EEN SPORTIEVE BREAK VAN DE DAG

1 uur sportiviteit gecombineerd met een lekkere én gezonde lunch.

  • Duur: 90 minuten

  • Tijden: Tussen 11.00 uur en 17.00 uur

  • Aantal personen: Maximaal 6 t/m 10 personen

PRIJZEN

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal personen. Neem contact op met ons voor een offerte op maat. De kosten van bedrijfstrainingen zijn aftrekbaar.